0 értékelés
GBT4500-BK-WLC
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

182 100 Ft
( Bruttó ár: 231 267 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

3GL technológia
 
Akkumlátor
 
Célkereszt
 
Green Spot
 

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
235 gramm
Felhasználói környezet
Általános
Hatótávolság nyílt térben
50 méter
Kivitel
Kézi
Szín
Fekete

Vonalkód olvasás

Felbontás
1280*800 pixel
Leolvasási távolság
27,9 mm
Optikai kiépítés
Imager
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
6

Interfész

RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 
USB-Com csatlakozás
 

Datalogic Gryphon GBT4500 vonalkód olvasó

A Datalogic GBT4500 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a GBT4500 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (1280*800 px) a GBT4500 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az GBT4500 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 235 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic Gryphon GBT4500 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), USB-COM univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az GBT4500 termékcsaládból a GBT4500-BK-WLC cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a GBT4500-BK-WLC egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic GBT4500 termékcsalád, GBT4500-BK-WLC cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

WiFi megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 50 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), USB-COM univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó GBT4500-BK-WLC cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete


Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 182 100 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-DGM-WLC
  5+ munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, vonalkód olvasás: Digimarc, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 182 100 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-HD-WLC
  5+ munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager (nagy felbontás), Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 182 100 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-WLC
  5+ munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 182 100 Ft
  (0)
  GBT4500-WH-WLC
  5+ munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fehér

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Gryphon GBT4500” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem