0 értékelés
1902HHD-0-COL
Rendelésre
Standard garancia: 36 hónap

Honeywell (HHP) Xenon 1902 Color - HD focus, 1D, 2D, PDF417, Fehér, Bluetooth, color imaging, (csak olvasó)

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
DPM vonalkódolvasás
Nem

Extra opció

Akkumlátor tartozék

Kompatibilitás

Android
IOS és macOS

Interfész

Bluetooth
KBW - Keyboard port
RS232 - Soros port
RS485 - Soros port
USB - Univerzális port

Kapcsolódó dokumentumok

Honeywell Xenon 1902 Color vonalkód olvasó datasheet Vonalkód olvasó - Általános beüzemelési és használati útmutató Honeywell Xenon 1902 Color vonalkód olvasó adatlap

Honeywell Xenon 1902 Color vonalkód olvasó

A Honeywell Xenon 1902 Color mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a Xenon 1902 Color gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot vállalati környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).



Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (HD, area imager) és nagy felbontással (838*640 px) a Xenon 1902 Color gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az Xenon 1902 Color könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 147 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.



Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Honeywell Xenon 1902 Color folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát. Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.



Honeywell a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az Xenon 1902 Color termékcsaládból a 1902HHD-0-COL cikkszámú modell-t, akkor a Honeywell termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Honeywell kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a 1902HHD-0-COL egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.



A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Honeywell Xenon 1902 Color termékcsalád, 1902HHD-0-COL cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.



Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 10 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható. A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, RS232, RS485, Keyboard WedGE, Bluetooth univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.


A vonalkód olvasó 1902HHD-0-COL cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Honeywell (HHP) Xenon 1902 Color - HD focus, 1D, 2D, PDF417, Fehér, Bluetooth, color imaging, (csak olvasó)

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Honeywell Xenon 1902 Color” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!





Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció