0 értékelés
DS3678-ER3U4602FVW
5+ munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (nagy távolság), FIPS, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP67, csomagban: kábel (USB), kommunikációs dokkoló/töltő, konzoling frame, szín: fekete, green

428 660 Ft
( Bruttó ár: 544 398 Ft)

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Célkereszt
 
Dokkoló/Bölcső tartozék
 
Hűtőházi környezet
 

Kompatibilitás

Android
 
IOS és macOS
 
Windows
 

Interfész

Bluetooth
 
KBW - Keyboard port
 
RS232 - Soros port
 
USB - Univerzális port
 

Egyéb tulajdonságok

Eszköz súlya
411 gramm
Felhasználói környezet
Ipari
Hatótávolság nyílt térben
100 méter
Kivitel
Kézi
Szín
Zöld és sötét szürke

Vonalkód olvasás

Felbontás
1280*960 pixel
Leolvasási távolság
4 mm
Optikai kiépítés
ER
Technológia (optika)
AI

Garanciális adatok

Garancia
36
Garancia akkumulátorra
3

Zebra DS3678 vonalkód olvasó

A Zebra DS3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a DS3678 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot Ipari környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (extra távolságú, area imager) és nagy felbontással (1280*960 px) a DS3678 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az DS3678 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, zöld és sötét szürke színe, súlya amely 411 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Zebra DS3678 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), Bluetooth, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Zebra a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az DS3678 termékcsaládból a DS3678-ER3U4602FVW cikkszámú modell-t, akkor a Zebra termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Zebra kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a DS3678-ER3U4602FVW egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Zebra DS3678 termékcsalád, DS3678-ER3U4602FVW cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

A DS3678-hoz elérhető dokkoló vagy más néven bölcső, állvány, amely lehetővé teszi a bemutató/prezentációs módot, így megkönnyíti munkatársainak az eszköz használatát. A pásztázó vonal, mely célkereszt szabadalmaztatott technológiára épül, szabad szemmel is jól látható napfényben és homályos világítás mellett is.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

Bluetooth megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 3 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 100 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), Bluetooth, Keyboard WedGE univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó DS3678-ER3U4602FVW cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (nagy távolság), FIPS, multi-interfész (RS232, KBW, USB), IP67, csomagban: kábel (USB), kommunikációs dokkoló/töltő, konzoling frame, szín: fekete, green


Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 229 374 Ft
  (1)
  DS3678-SR0F003VZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (normál távolság), FIPS, IP-védettség: IP67, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete, green

 • 233 299 Ft
  (0)
  DS3678-HD2F003VZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (nagy felbontás), FIPS, IP-védettség: IP67, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete, green

 • 241 584 Ft
  (0)
  DS3678-HP2F003VZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (high performance), FIPS, IP-védettség: IP67, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete, green

 • 288 244 Ft
  (0)
  DS3678-ER2F003VZWW
  5+ munkanap

  Zebra DS3678 Bluetooth vonalkódolvasó, ipari, 2D, imager (nagy távolság), FIPS, IP67, külön kell rendelni: interfész kábel, kommunikációs dokkoló/töltő, tápegység, tápkábel, szín: fekete, green

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra DS3678” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem