0 értékelés
TC57HO-1PEZU4P-A6
5+ munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra TC57 adatgyűjtő, 2D imager, GPS, 13MP hátsó kamera, 12.7 cm (5'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 4 GB, Flash: 32 GB, Android (8.1), IP65, csomagban: Google Mobile Services, 4100 mAh akkumulátor

3-5 munkanap

Extra opció

Akkumlátor
 
Átalakítható pisztoly kivitelre
 
GPS - Helymeghatározás
 
GSM/SIM kártya, telefonálás
 
Előlapi kamera
 

Egyéb tulajdonságok

Akkumulátor méret
4100 mAh
Áramforrás típusa
Lithium-Ion
Belső RAM memória
4 GByte
Billentyűzet leírása
Érintőképernyős billentyűzet
Billentyűzet típus
Érintő
Előlapi kamera fókusz
Automata
Eszköz súlya
249 gramm
Fizikai kiépítés
Egyenes
GSM leírása
Hátlapi kamera fókusz
Automata
Hátlapi kamera vaku
Igen
Előlapi kamera felbontás
5 MPixel
Hátlapi kamera felbontás
13 MPixel
Kivitel
Kézi
Kommunikáció
Online
Külső Flash memória
32 GByte
Memória bővítés
32 GB GByte
Processzor
QC SD660 2.2 GHz, 64-bit, octa-core
Wi-Fi leírása
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO

Operációs rendszer

Android
 
Operációs rendszer
Android 8.1 oreo

Interfész

Bluetooth
 
USB 3.0
 
WiFi
 

Garanciális adatok

Garancia
12
Garancia akkumulátorra
6

Kijelző

Kijelző felbontás
1280*720 pixel
Kijelző mérete
5 col
Kijelző szöveges leírása
12.7 cm (5'') HD 1280*720 pixel

Vonalkód olvasás

Min. olvasási távolság
4,5 cm
Max. olvasási távolság
81,3 cm
Optika típusa
SE4710
RFID leírása
Vonalkód dekódolási technológia
AI

Zebra TC52 strapabíró és hatékony

A robusztus TC57 érintőképernyős adatgyűjtő a rendkívül sikeres TC56-ra elődjére épül, új platformot és új lehetőségeket kínálva a felhasználók számára a csúcsminőségű érintőképernyős mobilitás terén. A mobilhálózati csatlakoztathatóságának minden előnyével, rugalmasságával tökéletes megoldása egyetlen prémium minőségű készülékben. Biztosítsa a világ bármely pontján a felhasználóknak a napjainkban leggyorsab elérhető mobilhálózatot. A hordozó aggregáció támogatása lényegesen javítja az alkalmazások teljesítményét az adatkapacitás és a sebesség növelésével. A Zebra Push-to-Talk fejlesztésével, az opcionális Mobility DNS megoldással azonnali PTT-kommunikációt tud biztosítani, például a raktári munkások és az irodai alkalmazottak között, javítva a felhasználók együttműködését és a hatékonyságát.

Biztosítsa munkatársainak a legmagasabb szintű felhasználói élményt. Az Android egyszerűsége és ismerete gyakorlatilag kiküszöböli az előzetes képzés szükségességét - a felhasználók nagy valószínűséggel már jó előre tudják, hogyan kell az eszközt és az alkalmazásokat használni. A fejlett érintőképernyős technológia akkor is működik, ha nedves esetleg nedves környezetben kerül felhasználásra, illetve minden körülmények között könnyen látható, beleértve az erős napsütést is. A fejlett szkennelési technológia lehetővé teszi az elektronikus és nyomtatott vonalkódok, köztük a Digimarc villámgyors rögzítését, függetlenül az felület állapotától. Az Active Edge Touch Zone funkcióval biztosítható a felhasználók számára a leggyakrabban használt alkalmazások és eszközfunkciók egy gombnyomásos elérése. A "PowerPrecision Plusz" akkumulátor akár 14 órányi energiát is képes biztosítani.

A legmodernebb technológiai fejlesztések a csúcsminőségű platformon keresztül elérhetőek, így maximalizálhatja a mobilitás jövőbéli előnyeit akár már ma. Az egyik ilyen csúcsminőségű elem az ultrahatékony processzorral, melyel a alkalmazásait probléma mentesen tudja futtatni. A kiemelkedően pontos helymeghatározás (GPS) megkönnyíti a helyspecifikus felhasználások integrálását, a legjobban illeszkedő telepítési technológiát, a költségkeretet és az üzleti igényeket. Előd típusához képest szélesebb WiFi tartományt és nagyobb sebességet kapott, kevesebb energiával, köszönhetően a legújabb WiFi fejlesztéseknek. A Bluetooth 5.0 a sebességnek kétszerese és a tartomány négyszerese kevesebb energiával, növeli az alkalmazások rugalmasságát és teljesítményét a perifériákhoz, például a fejhallgatókhoz és a nyomtatókhoz. A beépített két kamera megfelel az üzleti igények és felhasználások széles körének. A 13 Mega pixeles színes hátsó kamera rendkívül részletes fényképeket és videókat rögzít, míg az 5 Mega pixeles elülső kamera lehetővé teszi a videohívást és a legújabb helymeghatározási technológiát (Visible Light Communication, VLC). Három mikrofon, nagy hangerõs hangszóró és zajcsökkentõ technológia együtt dolgozik annak érdekében, hogy a felhasználók a vonal mindkét végén hallhassanak minden szót, kiváló hangminõséget biztosítva.

Kezdje elhasználni a Mobility DNA alkalmazás csomagot négy új ingyenes megoldással, amelyek páratlan funkcionalitást biztosítanak. A WorryFree WiFi minden felhasználó számára biztosítja a lehető legjobb WiFi csatlakozást, a napszak minden pillanatában. A PowerPrecision Console egyszerűvé teszi az idősödő mobil adatgyűjtők azonosítását és kivezetését, mielőtt a felhasználók termelékenységét befolyásolná. A LifeGuard új analitikája az end-to-end forradalmi irányítást és egyszerűséget biztosít az operációs rendszer frissítési folyamatához. A StageNow új korlátozott módja pedig lehetővé teszi, hogy kiválassza melyik Google Mobile Services szolgáltatást kívánja előszőr telepíteni.


Zebra TC57 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra TC57 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az TC52 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Android 8.1 Oreo operációs rendszeren. Az TC52 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az TC52 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra TC57 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, egyenes kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a TC52 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 4100 mAh, Lithium-Ion akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a TC52 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi, Bluetooth, USB, melynek teljesítménye IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel.

Továbbfejlesztett WiFi támogatás IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.


A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra TC52 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (5 colos), IP56 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 249 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A TC52 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 5 colos, 1280*720 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 5MP és hátsó 13MP kamera vakuval, auto fokusszal és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a TC52 típus, TC57HO-1PEZU4P-A6 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 6 hónap garancia idő vonatkozik.

A TC52 a következő generáció

Több magos QC SD660 2.2 GHz, 64-bit, octa-core processzorral akár 32 Flash memóriával és 4-os RAM memóriával érhető el, mellyel a TC52 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.

A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (249 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 5 colos, nagy pixel sűrűségű (1280*720 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja.

A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi, Bluetooth, USB, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.

A 13 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.

A mobilitást elősegíti, hogy az adatgyűjtő tartalmaz GSM modult, mely segítségével könnyedén telefonálhat az eszközről, akár vállalati mobil telefonként használva. A zajcsökkentési technológia biztosítja, hogy a hívófelek a vonal mindkét végén minden szót halljanak - a háttérzaj nagyságától függetlenül.

A mobiltelefonos modulok közül már jól ismert GPS modult is tartalmaz a TC52 adatgyűjtő, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetik az eszköz útját, rögzíthetnek a helymeghatározáshoz fontos információkat.

Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.

Az TC52 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 4,5 cm-től 81,3 cm távolságig.

A area imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.

További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D , NFC TAG használnak.

A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják. 

A harmadik generációs intelligens kamerák nem vonalkód-letapogatásra épülnek - ezért a TC52 adatgyűjtő ugyanazt a szkennelési technológiát biztosítja, amelyre a világ kiskereskedelmének nagy része nap mint nap támaszkodik. Azonnal és könnyedén készíthet fényképet az elektronikus vagy nyomtatott vonalkódról bármilyen körülmények között. Továbbá praktikus választás lehet, ha van olyan feladata amely megköveteli, hogy kötegelve vagy tömegesen rögzítsen vonalkódokat.

Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A TC57HO-1PEZU4P-A6 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.

Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a TC52 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.

Az operációból eredően, a szabványos konfigurációs eszközök a Google-tól származnak mint Mobil szolgáltatások (GMS). A GMS egy integrált programcsomag gyűjtőneve a Google-alkalmazásoknak, ilyen például a Gmail és a Google Térkép. A Zebra a professzionális konfigurációs eszközöket GMS nélkül szállítja, a magánélet és a vállalata biztonságának növelése érdekében. Mindkét konfiguráció Androidon alapul Open Source (AOSP).

A Zebra gyártónak az operációs rendszer támogatottsága számít

Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között.
Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett. A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.

Az adatgyűjtő TC57HO-1PEZU4P-A6 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra TC57 adatgyűjtő, 2D imager, GPS, 13MP hátsó kamera, 12.7 cm (5'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 4 GB, Flash: 32 GB, Android (8.1), IP65, csomagban: Google Mobile Services, 4100 mAh akkumulátor

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

 • Egyedi áras
  (0)
  TC57HO-1PEZU4P-A6
  5+ munkanap

  Zebra TC57 adatgyűjtő, 2D imager, GPS, 13MP hátsó kamera, 12.7 cm (5'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixels, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 4 GB, Flash: 32 GB, Android (8.1), IP65, csomagban: Google Mobile Services, 4100 mAh akkumulátor

 • Egyedi áras
  (0)
  TC57HO-1XFMU6P-A6
  5+ munkanap

  Zebra TC57 vállalati adatgyűjtő, 2D, imager, GPS, Kamera (13MP), előlapi kamera (5MP), 12.7 cm (5), Wi-Fi (802.11ac), 4G (LTE), NFC, Micro SD-Slot, felbontás: 1920x1080 pixel, type, Qualcomm Octa Core, 2.4GHz, RAM: 4 GB, Flash: 32 GB, Android (10), IP-védettség: IP65, IP68, csomagban: software, Google Mobile Services, akkumulátor, 4100mAh

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra TC57” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Legjobb ár-érték arány
Kiemelkedő ügyfélszolgálat
Műszaki szakértelem