0 értékelés
TC720L-0ME24B0-A6
3-5 munkanap
Standard garancia: 12 hónap

Zebra TC72 adatgyűjtő, 2D imager, 13MP hátsó kamera, 11,9cm (4,7'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, 4 GB RAM, 32 GB Flash, Android (8.1), IP67, csomagban: GMS, 4620 mAh akkumulátor

439 890 Ft
( Bruttó ár: 558 660 Ft)

3-5 munkanap

Vonalkód olvasás

1 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
2 Dimenzós vonalkódolvasás
Igen
DPM vonalkódolvasás
Nem

Extra opció

Akkumlátor tartozék
 
Hűtőházi használat
 
NFC technológia
 

Kompatibilitás

Android
 

Interfész

Bluetooth
 
WiFi
 

Kapcsolódó cikkek

Viszlát, papírmunka, viszlát, hibás adatrögzítés! - A Zebra új termináljai gyerekjátékká teszik az adminisztrációt.

Kapcsolódó dokumentumok

Zebra TC72 mobil adatgyűjtő adatlap Zebra TC72 mobil adatgyűjtő kiegészítők Zebra TC72 mobil adatgyűjtő adatlap

Zebra TC72 érintőképernyős adatgyűjtő

Akár az Ön vállalkozásában is dolgozhatnak olyan frontvonalbeli munkatársak, akik napi munkájukat szemtől szembe töltik az ügyfelekkel, folyamatos iterakcióban vannak és kiszolgálják a vásárlói fontos igényeit. Ez az új innovatív eszköz a személyzet felkészülését és az ügyfélszolgálatot a következő szintre emeli, garantálja mindazt amit a felhasználóknak a csúcsteljesítmény elérése érdekében kell nyújtaniuk, a problémamentes megbízhatóságot és gördülékeny ügyvitelt. Ez a termék család a rendkívül sikeres TC70 sorozaton alapul, hogy a felhasználók számára a legmodernebb, ultra-masszív, érintőképernyős mobil adatgyűjtő eszközt biztosítsa.


Határtalan felhasználói élmény

Az Android térhódításának köszönhetően, gyakorlatilag nincs szükség az előképzettségre - jó esélyel a munkatársai már tudják, hogyan kell megfelelően használni az eszközt. A fejlett érintőképernyős technológia akkor is működik, ha nedvesség vagy erős napsütés, fény éri a kijelzőt. A fejlett szkennelési technológia lehetővé teszi az elektronikus és nyomtatott vonalkódok, köztük a Digimarc villámgyors leolvasását, függetlenül az vonalkód állapotától. Az eszköz használatával több WiFi szabványt és nagyobb sebességet kap, kevesebb energiával, köszönhetően a legfrissebb WiFi javításnak, a 2x2 szabvány támogatásának. A Bluetooth 5.0 az előző szabvány sebességének a kétszeresére és a tartomány négyszeresére képes, kevesebb energiával, ezzel is növeli az alkalmazások rugalmasságát és teljesítményét a perifériákhoz, például a fejhallgatókhoz és a nyomtatókhoz. Két kamera megfelel az üzleti igények széles körének. A 13 MPixeles színes hátsó kamera rendkívül részletes fényképeket és videókat rögzít, míg az 5 MPixeles elülső kamera lehetővé teszi a videohívást és a legújabb helymeghatározási technológiát (VLC). A PowerPrecision+ akkumulátor akár 15 órányi energiát is biztosít.

Az ultra-masszív tokozást úgy tervezték, hogy évről-évre ellenálljon a legintenzívebb használatnak és minden körülmény között magabiztossan működjön. A készülék gyakorlatilag vízálló, cseppálló, porálló, roncsolásálló és Gorilla Glass érintőpanellel rendelkezik, amely maximális karcolásállóságot és fizikai behatás mentességet biztosít. Egy rendkívül hatékony processzor kiváló teljesítményt nyújt minden hang- és adatalkalmazásánál. Ellentétben a fogyasztói okostelefonokkal, teljes körű üzleti tartozékokat kap, amelyek javítják az egyszerű használat és kezelés. A ma és a holnap helymeghatározó megoldásainak gazdag támogatása lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy olyan utakat biztosítsanak, amelyek lehetővé teszik a feladatok széles körének leggyorsabb befejezését.

Az eszköz vásárlásával egyben szoftver megoldásokat is kap, a Mobility DNA négy új ingyenes gyűjteményét, amelyek páratlan funkcionalitást biztosítanak. A WorryFree WiFi minden munkavállaló számára biztosítja a lehető legjobb WiFi csatlakozást, a műszakban minden percben. A PowerPrecision Console egyszerűvé teszi az idősödő akkumulátorok azonosítását és cseréjét, mielőtt az a felhasználók termelékenységét befolyásolná. A LifeGuard új analitikája forradalmi irányítást és egyszerűséget biztosít az operációs rendszer frissítési folyamatához. A StageNow új korlátozott módja pedig lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyik Google Mobile Services szolgáltatást kívánja használni.


Zebra TC72 adatgyűjtő

A Mobil adatgyűjtő iparág vezető, robusztus sorozatának következő generációja a Zebra TC72 eszköz, amely jelenleg támogatja a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszereit. A hordozható mobil adatgyűjtés területén az TC72 olyan jól bevált technológiát kínál, amellyel Ön és munkatársai a legújabb vonalkód-olvasási technológiákkal, korszerű felhasználói felületekkel és az új üzleti alkalmazások kategóriájával találkozhatnak, Android 8.1 Oreo operációs rendszeren. Az TC72 adatgyűjtő az egész napos üzleti használatra lett kifejlesztve a legnehezebb környezetben. Naponta több millió felhasználó vesz részt az TC72 típusú mobil adatgyűjtők felhasználásában, hogy egyszerűbben, pontosabban kezelje a raktárakban és a feldolgozóüzemekben lévő készleteket, a poggyászokat vagy egyéb alkalmazásokat bármilyen időjárási körülmények között. Az Zebra TC72 - a világ egyik vezető mobil adatgyűjtő gyártójának a következő fejlesztése kézi kivitelben, egyenes kialakításban.

A Zebra biztosítja az interaktív érzékelő technológiát a TC72 hordozható mobil PDA-hoz, ilyen például az 4100 mAh, 4100 akkumulátor kímélő üzemmód. Amikor a TC72 lefelé fordítva van elhelyezve egy felületen, vagy egy ideig nem érzékel mozgást - például két percig - akkor automatikusan belép energiatakarékos üzemmódba. Amikor a felhasználó felveszi a eszközt a munka folytatásához, visszatér az utolsó ismert állapotba, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy ott folytassa a folyamatot ahol abbahagyta. Adatait küldje el a vezeték nélküli hálózaton WiFi-n vagy Bluetooth-on, melynek teljesítménye IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO sávszélességgel és egy új antennával segít hatékonyan a felhasználóknak hang és adatok átvitelében, hogy egyenértékű legyen a munkavégzés a vezetékes telefonéval vagy az asztali számítógépekkel. Továbbfejlesztett WiFi támogatás IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v 3 /w; Wi-Fi certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO tovább javítja a Wi-Fi teljesítményét és biztonságát.A vezeték nélküli energiagazdálkodási technológiák minimalizálják a hálózati forgalmat, amely segít megőrizni a feldolgozási teljesítményt és növelni az akkumulátor ciklusidejét.

Amikor a funkciókról van szó a Zebra TC72 típusú adatgyűjtője a legmegfelelőbb készülék, amely könnyű ergonomikus kialakítást, nagy érintőképernyőt (5 colos), TC72 értékű por és víz állóságot és páratlan vonalkód olvasási teljesítmény kínál.

Nincs több kompromisszumos eszközfejlesztés a vállalati funkcionalitáshoz - vagy a vállalati működéshez. Az új üzleti világra építve olyan ipari formatervezést kaphat a megvásárlást követően, amely megfelel az összes munkavállalói elvárásnak, a vállalati szintű funkciók, az energiaellátás és súlya érdekében. Az adatgyűjtő teljes tömege mindössze 376 gramm. Sok egyedülálló Zebra-funkcióval, mérsékelt áron kaphat egy olyan adatgyűjtőt, amely valójában egyedülálló a piacon. A TC72 a vállalati érintőképernyős számítógépek következő generációja.

Hozzon létre egyedi gyorsindító ikonokat a 5 colos, 1280*720 pixel felbontású kijelző egyik oldalára a leggyakrabban használt eszközfunkciók és alkalmazások, a szkenner, kamerák Első 5MP és hátsó 13MP kamera vakuval, auto fokusszal és üzleti alkalmazásokhoz vagy a telefonos szolgáltatásokhoz, például a push-to-talk -hoz és a szöveges üzenetekhez.

Növelje a termelékenységet a TC72 típus, TC720L-0ME24B0-A6 cikkszámú modelljével, mely a legszélesebb szkennelési rugalmasságot kínálja a kategóriájában sok különböző szkennelési beállítás között, hogy gyorsan és a lehető legpontosabban rögzíthesse az Ön által igényelt adatokat. A Zebra gyártó 12 hónap garanciát vállal a normál kopásért és a készülék meghibásodásáért. Az akkumulátorra 12 hónap garancia idő vonatkozik.A TC72 a következő generáció

Több magos Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.2 GHz processzorral akár 32 Flash memóriával és 4 GB-os RAM memóriával érhető el, mellyel a TC72 biztosítja a futtatni kívánt alkalmazáshoz szükséges teljesítményt. Ez a mobil adatgyűjtő egy jól optimalizált, megtervezett, több funkciós eszköz. Célja a kiemelkedő ​​alkalmazásteljesítmény elérése. Nem számít, hány alkalmazást kell futtatniuk a felhasználóknak. Az adatgyűjtőnek megvan a képessége, hogy mindent futtasson egyszerre.A Zebra tervezőcsapata nagy hangsúlyt fektetett a könnyű (376 gramm) és kiegyensúlyozott formára, ezzel elősegítve a kézfáradtság megakadályozását. A 5 colos, nagy pixel sűrűségű (1280*720 pixel) kijelzőn könnyedén megjeleníthető minden grafikus alkalmazás. Ez a kapacitív érintőképernyő a felhasználók számára egyszerű, ismerős és rugalmas. Csak érintse meg a műveletet, amely akkor is működik amikor nedves újjal, kesztyűben vagy esetleg tollal próbálja. A legjobb minőségű kültéri olvashatósággal a képernyő könnyen olvasható még erős napfény vagy félhomály mellett is. Integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott, úgy mint WiFi-n vagy Bluetooth-on, melyek univerzális kompatibilitást biztosítanak minden rendszerrel.A 13 MP-es kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen dokumentum proof-okat, szállítási és kézbesítési bizonylatokat készítsenek.Valódi vonalkód szkenner valós idejű megtakarításhoz

Nem számít, hogy milyen típusú vonalkódokat használ a vállalkozásának ügyvitele során, van egy keresőmotor opció, amely gyors vonalkód leolvasást biztosít - még akkor is, ha a kódok piszkosak, sérültek vagy rosszul vannak kinyomtatva.Az TC72 rendkívüli tartománya lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését 4 cm-től 81 cm távolságig.A area imager intelligens vonalkód leolvasási technológia a kiemelkedő teljesítmény érdekében, csaknem bármilyen elképzelhető felületről képes dekódolni a vonalkód adattartalmát.További lehetőségek állnak rendelkezésre azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem csak 1 dimenziós (EAN, CODE128, stb..) vonalkódokat, hanem közvetlen 2D , NFC TAG használnak.
A rendkívüli vonalkód leolvasási terület és a széles látószög növeli az alkalmazás rugalmasságát - a felhasználók a vonalkódokat közelebbről és távolabbról is beolvashatják.

A harmadik generációs intelligens kamerák nem vonalkód-letapogatásra épülnek - ezért a TC72 adatgyűjtő ugyanazt a szkennelési technológiát biztosítja, amelyre a világ kiskereskedelmének nagy része nap mint nap támaszkodik. Azonnal és könnyedén készíthet fényképet az elektronikus vagy nyomtatott vonalkódról bármilyen körülmények között. Továbbá praktikus választás lehet, ha van olyan feladata amely megköveteli, hogy kötegelve vagy tömegesen rögzítsen vonalkódokat.Zebra akkumulátor, tartós kialakítás

Egy lapos korrózióálló akkumulátor csatlakozó helyettesíti a hagyományos pin-stílusú csatlakozók, amelyekben egyetlen megszakított tű megakadályozza a meghibásodást. Mivel a csatlakozó része az akkumulátornak, a készülék egy része helyett új csatlakozót kap, amikor kicseréli az akkumulátort.
A felhasználók szinte mobil adatgyűjtő eszközüktől függenek a munkanap minden percében. Az eszköz a cserélhető akkumulátornak köszönhetően akár 14 órányi aktív igénybevételt is kibír, biztosítva, hogy az adatgyűjtő a leghosszabb ideig, a műszak végéig rendelkezésre álljon. A TC720L-0ME24B0-A6 cikkszámú eszköz a belső kis teljesítményű akkumulátora segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak a fő akkumulátor cseréjét anélkül, hogy le kellene kapcsolnia a készüléket vagy bezárni a megnyitott alkalmazásokat.Több adatgyűjtő konfiguráció - Ismerje meg a különböző üzleti igényeket

A kiegészítők, kábelek, bölcsők, pisztoly nyelek és a különböző pálcikák könnyűvé teszik a TC72 használatát csaknem minden munkafolyamatban. A háttér menedzsment könnyebb a dokkolók használatával, egyszerűen megjelenik a csatlakoztatott hoszton az eszköz, mint egy kliens-szerver kapcsolat. Ethernet kapcsolattal elérhető dokkolók, praktikusak lehetnek az adatok központi szinkronizálás esetén a háttér alkalmazásokkal. A járműben használható készülék állványok pedig ideálisak a szállítók és a technikusok számára a munka területen.
Az operációból eredően, a szabványos konfigurációs eszközök a Google-tól származnak mint Mobil szolgáltatások (GMS). A GMS egy integrált programcsomag gyűjtőneve a Google-alkalmazásoknak, ilyen például a Gmail és a Google Térkép. A Zebra a professzionális konfigurációs eszközöket GMS nélkül szállítja, a magánélet és a vállalata biztonságának növelése érdekében. Mindkét konfiguráció Androidon alapul Open Source (AOSP).A TC72 készen áll a hidegre

Mivel a Zebra gyártó fröccsöntést alkalmaz az eszközök gyártása során, az alkatrészeket előre lehet tervezni a műanyag ház formázása során mely javítja a tömítés megbízhatóságát és a környezetvédelmi minősítését. Használja az Zebra adatgyűjtőt a hűtőházi és fagy veszélyes műveletek egyszerűsítésére. TC72 külső borítással az TC72 készen áll minden felhasználásra. Az TC72 az év minden napján megbízható teljesítményt nyújt, legyen az betonra történő leejtés, mélyhűtés, extrém hő, por és a fröccsenő folyadékoknak való kitettség.A Zebra gyártónak az operációs rendszer támogatottsága számít

Az Androidhoz a gyártó garantálja a közvetlen biztonsági frissítéseket 10 évvel a kiadás időpontjától, valamint a jövőre való áttérés képességét az Android verziók között. Számos új funkció teszi a mindennapi használatot könnyebbé, a felhasználók több alkalmazást futtathatnak egymás mellett. A nyitott alkalmazások között nyomja meg a flip gombot, és válasszon a különböző lehetőségek közül.Az adatgyűjtő TC720L-0ME24B0-A6 cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Zebra TC72 adatgyűjtő, 2D imager, 13MP hátsó kamera, 11,9cm (4,7'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, 4 GB RAM, 32 GB Flash, Android (8.1), IP67, csomagban: GMS, 4620 mAh akkumulátor

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Zebra TC72” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a Mobil adatgyűjtő kiválasztásához?
Olvassa el Mobil adatgyűjtő vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Operációs rendszer

Extra opció

  • 439 890 Ft
    (0)
    TC720L-0ME24B0-A6
    3-5 munkanap

    Zebra TC72 adatgyűjtő, 2D imager, 13MP hátsó kamera, 11,9cm (4,7'') kijelző, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), NFC, Micro SD-Slot, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, 4 GB RAM, 32 GB Flash, Android (8.1), IP67, csomagban: GMS, 4620 mAh akkumulátor