0 értékelés
GBT4500-HC-HD-WLC
3-5 munkanap
Standard garancia: 36 hónap

Datalogic Gryphon GBT4500, 2D imager HD, healtcare, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, szín: fehér, csomagban: Szkenner, 3250mAh akkumulátor, külön kell rendelni: dokkoló

129 890 Ft
( Bruttó ár: 164 960 Ft)

3-5 munkanap

Datalogic Gryphon GBT4500 vonalkód olvasó

A Datalogic GBT4500 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelmi értékesítési helytől az iskolai könyvtárakig, pénztárnál és logisztikai központokban, hűtőházakban, a GBT4500 gyors és megbízható beolvasást biztosít tartós, könnyű fizikai kialakításban.
Növeli a termelékenységet és a hatékonyságot általános környezetben, miközben csökkenti a vállalkozása költségeit (TCO).

Nagy teljesítményű vonalkód szkennelés

Az agresszív szkennelési képességekkel (imager, area imager) és nagy felbontással (1280*800 px) a GBT4500 gyorsan rögzíti az adatokat, segítve ezzel az alkalmazottakat, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak. Az GBT4500 könnyen telepíthető köszönhetően plug-and-play installációjának és az intuitív felhasználóbarát kialakításának, amely kevés vagy egyáltalán nem is igényel oktatást. Plusz az ergonomikus kialakítása, fekete színe, súlya amely 235 gramm és a kiegyensúlyozott, kézi forma csökkenti a felhasználó kifáradását.

Hosszabb élettartam, biztonságosabb felhasználás

Az Datalogic Gryphon GBT4500 folyamatos napi használat mellett, többször ellenáll 1,5 méterről betonra történő leejtésnek. A karcolásálló edzett üveg segít megőrizni a vonalkód beolvasás pontosságát.

Az olvasó integrált interfészekkel és csatlakozókkal ellátott. USB, soros (RS232), USB-COM univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

Az operációs rendszer tekintetében a vonalkód olvasó használható Android, IOS/OSX, Linux és Windows rendszereken.

Datalogic a megbízható minőség

Amikor kiválasztja az GBT4500 termékcsaládból a GBT4500-HC-HD-WLC cikkszámú modell-t, akkor a Datalogic termékének megvásárlásával további garanciát kap azáltal, hogy egy a vonalkód-olvasásban az egyik piac vezető gyártó eszközét tartja a kezében, amelyekkel világszerte több millió szkennelést hajtanak végre naponta. A Datalogic kínálatában megtalálható extra garancia kiterjesztés, amely magában foglalja a GBT4500-HC-HD-WLC egyedülálló átfogó lefedettségét, kiterjeszti a fizikai kopásra, törésre és egyéb meghibásodásokra.

A következő generáció az 1 és 2 dimenziós szkennelésben

Az Datalogic GBT4500 termékcsalád, GBT4500-HC-HD-WLC cikkszámú modell az 1 és 2 dimenziós vonalkód-beolvasást a következő szintre emeli, lehetővé téve a dolgozók gyorsabb munkavégzését. A felhasználók képesek gyakorlatilag bármilyen 1 és 2 dimenziós vonalkódot rögzíteni, beleértve a tipikus vonalkódokat, amelyeket papírcímkékre nyomtatnak; a tableten vagy a számítógép képernyőjén megjelenő kódokat, melyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára a hűség kártyák egyszerű feldolgozását, mobil kuponok használatát.

A vonalkódok éles szögben rögzíthetők, a szkennelés könnyebb mint valaha, így a dolgozók kevesebb időt töltenek a szkenner és vonalkódok manőverezésével, ebből következően több időt töltenek el a feladattal.

Mobilizált, vezeték nélküli vonalkód olvasás

WiFi megszabadítja a felesleges zsinóroktól, így a felhasználók rugalmasan és korlátok nélkül végezhetik munkájukat. Ráadásul az eszköznek jobb a vezeték nélküli teljesítménye, jobb az energiagazdálkodása amely garantálja a folyamatos, zavartalan áramellátást és kommunikációt a fogadó eszközzel. Kiváló az akkumulátor teljesítménye, melyre 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A kezelőegység és a dokkoló nyílt térben 50 méter távolságból képes kommunikálni, a hatótávolságon kívül pedig automatikus \"BATCH\" módban használható.

A bölcső/dokkoló integrált interfészekkel és csatlakozókkal van ellátva. USB, soros (RS232), USB-COM univerzális kompatibilitást biztosít annak érdekében, hogy a ma megvásárolt szkenner együttműködjön a jövőben minden rendszerrel.

A vonalkód olvasó GBT4500-HC-HD-WLC cikkszámú modell csomagjában az alábbiak találhatóak:
Datalogic Gryphon GBT4500, 2D imager HD, healtcare, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, szín: fehér, csomagban: Szkenner, 3250mAh akkumulátor, külön kell rendelni: dokkoló

Vásárlóink értékelései


A terméket még egyetlen vásárló sem értékelte, legyen Ön az első!


Értékelje a “Datalogic Gryphon GBT4500” terméket

Az Ön E-mail címe nem kerül megjelenítésre.
A * jelölt mezők megadása kötelező!

Segítségre van szüksége a megfelelő vonalkódolvasó kiválasztásához?
Olvassa el Vonalkód olvasó vásárlási útmutatónkat vagy keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Betöltés
×

Vonalkód olvasás

Interfész

Kompatibilitás

Extra opció

 • 117 490 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-DGM-WLC
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4500 Bluetooth vonalkódolvasó, 2D, imager, Green Spot, 3GL, vonalkód olvasás: Digimarc, Bluetooth, IP52, csomagban: akkumulátor, 3250mAh, külön kell rendelni: kommunikációs dokkoló/töltő, szín: fekete

 • 117 490 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-HD-WLC
  3-5 munkanap

  Datalogic Gryphon GBT4500, 2D imager HD, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, szín: fekete, csomagban: Szkenner, 3250mAh akkumulátor, külön kell rendelni: dokkoló

 • 117 490 Ft
  (0)
  GBT4500-BK-WLC
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4500, 2D imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, szín: fekete, csomagban: Szkenner, 3250mAh akkumulátor, külön kell rendelni: dokkoló

 • 117 490 Ft
  (0)
  GBT4500-WH-WLC
  Rendelésre

  Datalogic Gryphon GBT4500, 2D imager, Green Spot, 3GL, Bluetooth, IP52, szín: fehér, csomagban: Szkenner, 3250mAh akkumulátor, külön kell rendelni: dokkoló